agro-arca

Hrvatska gospodarska komora - Europska poduzetnička mreža i Udruga inovatora Hrvatske

organiziraju

4. Međunarodnog sajma inovacija, eko ideja, proizvoda i tehnologija u poljoprivredi i prehrambenoj industriji - AGRO ARCA
6. - 8. svibnja 2011. u Slatini

ovim Vas putem pozivaju da se uključite u

Međunarodnu konferenciju i poslovne razgovore
„Europski dan agro&eko inovacija"
5. svibnja 2011. u Višnjici

HGK - Europska poduzetnička mreža u protekle je tri godine svog djelovanja organizirala na desetke poslovnih susreta ovakvog tipa koji uvijek rezultiraju zanimljivim poslovnim kontaktima te velikim brojem potpisanih partnerskih ugovora.

Konferencija se održava u idiličnom ambijentu preko dvjesto godina starog imanja "Pustara Višnjica", 12 km od Slatine, koje udomaćuje ergelu konja i farmu jelena lopatara. Imanje ima veliki smještajni kapacitet od 150 soba, što omogućuje i sudionicima i organizatorima da se udobno smjeste na jednom mjestu.
Više o samom imanju istražite na web stranici http://www.visnjica.hr/


MEĐUNARODNA ĆE KONFERENCIJA: (u dvije paralelne plenarne sesije posvećene agroinovacijama te ekoinovacijama i obnovljivim izvorima energije)

  • predstaviti napredne tehnologije u poljoprivrednoj proizvodnji,
  • predstaviti primjere dobre prakse upravljanja poljoprivrednim resursima na lokalnoj razini,
  • predstaviti ulogu kolateralnih aktivnosti u promicanju poljoprivredne proizvodnje (obrazovanje, konzultantske usluge i sl.),
  • okupiti brojne domaće i međunarodne stručnjake koji će predstaviti znanja i inovativna postignuća.

 

POSLOVNI RAZGOVORI: (drugi dio radnog dana)

  • održavanje poslovnih B2B razgovora je međunarodnog karaktera te će okupit tvrtke partnere iz Mađarske, Slovenije, Srbije, Poljske i Češke, pri čemu se pruža mogućnost samostalnog odabira tvrtki iz Hrvatske i inozemstva s kojima želite razgovarati prema unaprijed definiranom rasporedu, a kontakt je neposredan, izravan i ciljan na upoznavanje i suradnju.

 

Sudjelovanjem na ovakvoj vrsti događanja pronalazite prave poslovne partnere, osnažujete svoje međunarodne kontakte i svojoj tvrtci otvarate vrata novih tržišta.

Dnevni red cjelodnevnog događanja (popis predavača konferencije podijeljene u dvije sesije i vrijeme održavanja poslovnih razgovora)

Poziv i upute za prijavu na poslovne razgovore - prijave se vrše ispunjavanjem elektronskog obrasca koji ćete pronaći na označenoj poveznici (http://www.enterprise-europe-network.ec.europa.eu/public/bemt/registration.cfm?eventid=2617&layout=3). Na istoj stranici možete odabrati tvrtke s kojima se želite sastati te pronaći sve potrebne dokumente za sudjelovanje na konferenciji

Informaciju o smještaju na imanju Pustara Višnjica


Vjerujemo da će događanje za Vas biti informativno ali prije svega plodonosno zbog velike mogućnosti ostvarivanja poslovnih kontakata.

 

Za sva dodatna pitanja obratite se na sljedeće kontakte:
Kristina Cappucci
Hrvatska gospodarska komora
01 456 1761
kcappucci@hgk.hr

 

Naslovnica Obavijesti Naslovnica Agro Arca sajam i konferencija