OBAVIJEST KANDIDATIMA PRIJAVLJENIM NA IZVANREDNI STUDIJ

Prema konačnoj rang-listi za upis na izvanredni preddiplomski studij Prehrambena tehnologija, samo je osam (8) kandidata koji su stekli pravo upisa i koji su potvrdili namjeru upisa na izvanredni studij na prehrambeno-tehnološkom fakultetu u akademskoj 2011./2012. godini.

 

Prema studijskom programu minimalni broj kandidata/studenata za izvođenje izvanrednog preddiplomskog studija na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu je 20 studenta. Obzirom na navedeno, u ljetnom upisnom roku izvanredni studenti se neće upisivati, te će se provesti jesenski upisni rok za izvanredni studij.

Ukoliko se na jesenskom upisnom roku prijavi dovoljan broj kandidata za upis na izvanredni studija koji budu imali uvjet za upis na studij, u ak. 2011./2012. god. će se izvoditi izvanredni studij te će se u jesenskom upisnom roku provesti upis kandidata.

 

U tijeku se naše konzultacije sa Središnjim prijavnim uredom o daljnjem postupanju te se mole se svi kandidati, koji se nalaze na konačnoj rang-listi za upis na izvanredni studij, da prate daljnje informacije na web stranici Prehrambeno-tehnološkog fakulteta (http://ptfos.hr) na kojima će slijedeći tjedan biti objavljene nove informacije vezane za izvanredni studij.

Naslovnica Obavijesti Naslovnica Obavijest kandidatima za upis na izvanredni studij