U ljetnom upisnom roku na preddiplomski studij Prehrambena tehnologija upisani su studenti kako slijedi:

broj upisanih studenta

redoviti

studenti

izvanredni

studenti

strani

državljani

ukupno

112

0

0

112

 

Prema konačnoj rang-listi za upis na izvanredni studij, samo je osam (8) kandidata koji su stekli pravo upisa i koji su potvrdili namjeru upisa na izvanredni studij u akademskoj 2011./2012. godini. Prema studijskom programu minimalni broj kandidata/studenata za izvođenje izvanrednog preddiplomskog studija na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu je 20 studenta. Obzirom na navedeno, u ljetnom upisnom roku nije proveden upis na izvanredni studij.

Ukoliko se na jesenskom upisnom roku prijavi dovoljan broj kandidata za upis na izvanredni studij koji budu imali uvjet za upis na studij, u akademskoj 2011./2012. godini će se izvoditi izvanredni studij te će se u jesenskom upisnom roku provesti upis kandidata.

Stoga je potrebno da kandidati koji se nalaze na konačnoj rang listi za izvanredni studij, a i dalje su zainteresirani za upis na Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek,  ponovo izvrše prijavu za upis na izvanredni studij u jesenskom ispitnom roku, pri čemu ne moraju ponovno pristupati polaganju ispita državne mature.

Troškovi studiranja (školarina) na izvanrednom studiju iznosi 7.370,00 kuna godišnje. 

 

Slobodna mjesta u jesenskom upisnom roku su slijedeća:

slobodna mjesta

redoviti

studenti

izvanredni

studenti

strani

državljani

ukupno

18

50

5

73

 

Jesenski upisni rok će se provoditi u periodu od 21 - 23. rujna 2011.  godine od 9 do 12 sati.

Naslovnica Obavijesti Naslovnica JESENSKI UPISNI ROK – ak. 2011./2012. god.