Temeljem članka 22. Statuta Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek - pročišćeni tekst dekan Fakulteta donio je 3. studenog 2017. godine odluku o imenovanju novog Povjerenstva za promidžbu Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek u sastavu:

doc. dr. sc. Frane Čačić Kenjerić – predsjednik

izv. prof. dr. sc. Đurđica Ačkar

izv. prof. dr. sc. Anita Pichler

doc. dr. sc. Ante Lončarić

dr. sc. Ivana Tomac, poslijedoktorand

Maja Ižaković, mag. ing., asistent

Ivana Lauš, dipl. ing.

Josip Juričić, student

 

Prethodni sastav Povjerenstva, aktivan do stupanja na snagu novog Povjerenstva gore navedenog:

Temeljem članka 22. Statuta Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek dekan Fakulteta donio je 21. studenog 2012. godine odluku o imenovanju Povjerenstva za promidžbu Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek u sastavu:

 

Zadaća Povjerenstva je aktivna promidžba Fakulteta i studijskih programa kroz sudjelovanje i organiziranje različitih manifestacija, kao što su:

  • Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku,
  • Festival znanosti,
  • Otvorena vrata Fakulteta,
  • Dječji tjedan te
  • druge manifestacije sličnog karaktera.


Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku - 2014.,

U Osijeku je 12. i 13. prosinca 2014., na Ekonomskom fakultetu Osijek održana 18. SMOTRA Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u organizaciji Sveučilišta u Osijeku, na kojoj je tradicionalno sudjelovao i naš Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek.
 

Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku - 2015.

U Osijeku je 4. i 5. prosinca 2015., na Ekonomskom fakultetu Osijekodržana 19. SMOTRA Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u organizaciji Sveučilišta u Osijeku, na kojoj je tradicionalno sudjelovao i naš Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek.

Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku - 2016.

U Osijeku je 9. i 10. prosinca 2016., na Građevinskom fakultetu Osijek održana 20. SMOTRA Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u organizaciji Sveučilišta u Osijeku, na kojoj je tradicionalno sudjelovao i naš Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek.

 

Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku - 2017.

U Osijeku je 8. i 9. prosinca 2017., na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku održana 21. SMOTRA Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u organizaciji Sveučilišta u Osijeku, na kojoj je tradicionalno sudjelovao i naš Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek.

 

Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku - 2018.

U Osijeku je 13. i 14. prosinca 2018., na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti, Vladimira Preloga 1, Sveučilišni kampus, održana 22. SMOTRA Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u organizaciji Sveučilišta u Osijeku, na kojoj je tradicionalno sudjelovao i naš Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. 

 

Naslovnica Povjerenstvo za promidžbu PTFOS-a